Page content

Ervaringen

Bekijk en lees hier ervaringen van deelnemers met ons en onze workshops en andere diensten en producten! Wil je ook je ervaring delen? Wij zouden het super vinden als je onderaan deze pagina een reactie achterlaat!

Eelco de Boer

eelco de boer met sir richard bransonIk vind het heerlijk om met Heleen en Laura te werken. Waar ik vaak een "deadline gedreven" ondernemer ben vind ik het ik het heerlijk om te schakelen met Heleen en Laura aangezien zij ook goed presteren en kwaliteit kunnen leveren onder druk, iets wat ik fantastisch vind om mee te werken. Laura in de fotografie en Heleen qua vormgeving. In alle eerlijkheid, Toen ik "NLMP" zag wist ik direct dat het zou staan voor "Niet Lullen Maar Poetsen" aangezien dit iets is waar Heleen en Laura enorm in uitblinken, zowel letterlijk als figuurlijk :) Wil je snel schakelen dan raad ik het je zeker aan om met Laura en/of Heleen te werken!

 

Ervaring Sonja Goed met NLMP Workshop

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Ricardo Aziz

Testimonial Ricardo Aziz

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kim Schonewille van Steady Film Productions

Kim Schonewille

Allereerst wil ik je mijn complimenten geven over de training die je met Laura hebt gegeven! Het was ontzettend leuk om onderdeel te zijn van dit geheel en ik vond de goede reacties van de deelnemers ontzettend leuk om te horen. Ik ben graag weer van de partij bij toekomstige projecten.

 

 

Jelmer Vreeman

Jelmer Vreeman

Wilde jullie even laten weten dat wat mij betreft de workshop een groot succes was gister... Jullie hadden het erg goed opgezet en geregeld, en buiten dat vond ik het erg leuk om te doen - ik denk dat we elkaar ook prima aanvulden... Wat mij betreft wil ik er volgende keer graag weer bij zijn

0 reacties op “Ervaringen

Plaats een reactie


*


Powered by WishList Member - Membership Software