Page content

Over ons

Na een zeer inspirerende reis in de Caribbean tijdens de Marketers Cruise ontstond bij ons het idee om de krachten te bundelen en om ondernemers heel gericht en praktisch te gaan helpen met hun website, SEO, internetmarketing, social media en design en fotografie. We ontwikkelden hiervoor de NLMP Methode en gingen van start.

NLMP staat voor ‘Niet Lullen Maar Poetsen’ en dat is al jarenlang ons motto in ons dagelijkse werk, waarin we zo’n beetje elk probleem hebben overwonnen.

Waarom de NLMP methode?

Je kunt naar duizenden seminars gaan over persoonlijke ontwikkeling en ondernemen, maar als je niet de juiste stappen neemt, of opgeeft als je vastloopt, zul je jouw doelen nooit bereiken.

Dit NLMP Methode is gemaakt om jou een idee te geven van wat je allemaal kunt doen en wat er allemaal komt kijken bij een succesvolle website en internetbusiness. Actie is alles, dus neem die eerste stap!

Wat is precies online succes met je website? Voor de een is dit het hebben van een mooi online portfolio, voor de andere een website die automatisch geld genereert met verschillende marketingmethodes. De mogelijkheden van het web zijn enorm en zo ook de mogelijkheden om succes te hebben met jouw website. Wat is succes? Succes betekent in onze ogen dat je jouw doelen behaald en dat kan natuurlijk van alles zijn.

Met de NLMP Methode willen we inzicht geven in de mogelijkheden van het internet en de stappen die je kunt nemen bij het opzetten en ontwikkelen van je website. Hierdoor weet jij wat belangrijk is om aan de slag te gaan en te gaan knallen met je website!

Klik hier voor de NLMPMethode!

 

Over Heleen

heleen _ heleenenlaura profielfoto

 

Heleen Verkerk sinds 1995. Ervaring is alles. Hoe relatief jong het internet misschien ook is, het is handig als je er veel ervaring mee hebt. Besteed je werk altijd uit aan iemand met veel ervaring. Mijn naam is Heleen Verkerk en al sinds 1995 werk ik zelfstandig als grafisch vormgever. Ik ben gespecialiseerd in Internet Vormgeving & Marketing.

Ik werk uitsluitend voor ondernemers. Mensen die hun bestaande business online willen doen. Of die hun online business een flinke boost willen geven. Ik houd van samenwerken en vind het fijn om alle online zorgen van opdrachtgevers weg te nemen.

Ik zorg dat je een complete online business krijgt met alle bijbehorende technische processen en designtechnische onderdelen. Professioneel en direct omzet genererend. Daar ben je naar op zoek, toch?

Sinds een aantal jaren heb ik mij volledig gespecialiseerd in Graphic Design voor online ondernemers. En hou ik me voornamelijk bezig met internet marketing, email marketing en Webdesign voor ondernemers met een online business.
Ik heb het Internet Imperium Coachingtraject en het Internet Business Marketingprogramma van Eelco de Boer gevolgd.
Ik heb diverse projecten samen met en in opdracht van Eelco mogen uitvoeren.

Tevens heb ik inmiddels meer dan 30 online ondernemers geholpen met design, inrichting en technische instellingen van hun website, gemaakt met het topsysteem ‘Winstmodel’ van Tonny Loorbach.

Minstens honderden digitale e-covers ontworpen, en een 10-tal ondernemersbegeleidt met Productlanceringen (design, techniek, uitvoering en coaching)

 

Over Laura

laura _ heleenenlaura profielfoto

 

Na een jarenlange ervaring in het sociaal cultureel werk als jongerenwerker en opbouwwerker in diverse steden en projecten ben ik in 2008 een nieuwe carriere begonnen als zelfstandig fotograaf. Dat was de beste beslissing uit mijn leven.

De afgelopen jaren heb ik met honderden ondernemers en sprekers op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, ondernemen en (internet)marketing, gezondheid en spiritualiteit gewerkt. Ik vind het heerlijk met positieve mensen te werken en bij te dragen aan de positionering en promotie van collega ondernemers

Goede foto’s zijn belangrijk voor jouw business, omdat je daarmee laat zien dat je professioneel bent, (Als je slechte foto’s op je website hebt staan, wat geef je daarmee voor boodschap aan je bezoekers?) Je jezelf en jouw bedrijf sterker positioneert (Wat wil je uitstralen?) en omdat je een geweldige eerste indruk maakt en meer vertrouwen uitstraalt. Ook kunnen de conversies op je website hoger worden met goede foto’s (meer inschrijven op je mailinglist, aanvragen via het contactformulier, offerte aanvragen etc.) en producten in je webshop veel beter verkopen.

Maar het bleef niet bij fotografie

In de jaren als fotograaf heb ik ontzettend veel geleerd over ondernemen, internetmarketing, SEO, WordPress en social media. Deels uit eigen ervaring, maar ook vanuit diverse trainingen en opleidingen, zoals Internet Business Mastery van Eelco de Boer, het Winstmodel programma van Tonny Loorbach en onlangs volgde ik de NLP Practitioner bij Robin Stevens. Het komt dan ook regelmatig voor dat ik klanten met veel meer dan fotografie alleen help.
Momenteel volg ik de opleiding Mental Coach bij Sonnevelt Opleidingen. Ik doe niets liever dan ervaring en kennis delen met collega ondernemers. Dat is de rode draad in mijn leven, bij vrijwel alles dat ik heb gedaan.

Succes!

Laura

Powered by WishList Member - Membership Software