Meer over Laura de Haan

Laura de Haan

Laura de Haan werkt sinds 2008 fulltime als zelfstandig gevestigd fotograaf in met name de Randstad. Daarvoor was Laura vele jaren actief in het sociaal cultureel werk als jongerenwerker en opbouwwerker en daar ontstond ook haar passie voor sociale fotografie, omdat ze veel foto's tijdens (straat)activiteiten maakte.

De afgelopen jaren heeft Laura met honderden ondernemers en sprekers op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, ondernemen en (internet)marketing, gezondheid en spiritualiteit gewerkt. Ze vindt het heerlijk met positieve mensen te werken en bij te dragen aan de positionering en promotie van collega ondernemers. Haar kracht ligt vooral op het gebied van promotie foto's voor internet ondernemers, zoals portret-, event- en productfotografie.

In de jaren als fotograaf heeft Laura ontzettend veel geleerd over ondernemen, internetmarketing, SEO, WordPress en social media. Deels uit eigen ervaring, maar ook vanuit diverse trainingen en opleidingen, zoals Business Mastery van Eelco de Boer en onlangs behaalde zij de NLP Practitioner bij Robin Stevens. Momenteel volgt Laura de opleiding Mental Coach bij Sonnevelt Opleidingen. Laura doet niets liever dan ervaring en kennis delen met collega ondernemers.

Deel, groei en have fun is haar motto!

Website: http://heleenenlaura.nl
Twitter: https://twitter.com/HeleenenLaura
Facebook: https://www.facebook.com/lauradehaanfotografie
Google Profiel: https://plus.google.com/107457561914668050321
LinkedIn: http://nl.linkedin.com/in/lauradehaanfotografie/

Powered by WishList Member - Membership Software